Sinterklaas baarden verkoop

Sinterklaasbaarden verkoop

Sinterklaas valt of staat met zijn baard
We verkopen een ruim assortiment van Sinterklaasbaarden en accessoires.  Wij bieden we een prachtige collectie nieuwe baardstellen, snorren en wenkbrauwen van zowel synthetisch als echt haar. Onze baarden zijn alleen bestemd voor de verkoop en we verhuren Sinterklaasbaarden dus niet los, wel als volledige outfit. Maak een afspraak om een baardstel te komen passen of kijk in de webshop voor het complete assortiment.

 

Schmink en accessoires

In onze winkel te Eindhoven en in de webwinkel kunt u een ruim assortiment van schminken en accessoires voor het Sinterklaasfeest verkrijgen.

 

Baard onduleren

Sinterklaasbaard onduleren

 

Onderhoud van Sinterklaasbaard en Sinterklaaspruik

Het geheim van de prachtige slagen in de baard en pruik van sinterklaas zit ‘m in het ‘onduleren’: een ambachtelijke techniek die bij Peels Haarmode al drie generaties in Eindhoven wordt doorgegeven. Voor het onderhoud adviseren wij u om zo vroeg mogelijk in het jaar uw baard langs te brengen, zodat hij ruim op tijd voor de intocht klaar is. Hoe eerder gebracht hoe goedkoper het is.

Wij bieden we een prachtige collectie nieuwe baardstellen, snorren en wenkbrauwen van zowel synthetisch als echt haar. Onze baarden zijn alleen bestemd voor de verkoop en we verhuren Sinterklaasbaarden dus niet los, wel als volledige outfit.

Handleiding en prijzen Sinterklaas baard en pruik.