Krullen
kort_blond-1920x650
kort_blond-1920x650
kort_blond-1920x650
kort_blond-1920x650
Theater Grime

Een van de specialiteiten van Peels Haarmode is het grimeren voor toneel en theater. Zo heeft Jeroen Peels een make-up opleiding tot grimeur gevolgd in Londen. Onze uitgebreide kennis van haarwerk en ervaring op het gebied van theatergrime worden ingezet om u het juiste advies te geven.

 

Pruiken, baarden en snorren

Naast theaterschmink hebben wij een groot assortiment baarden & snorren en speciale karakterpruiken.

Indien gewenst adviseert één van onze ervaren grimeurs u met uw keuze.
Kom hiervoor langs in onze winkel of bezoek onze webshop.

Kryolan

Zo kunt u bij ons professionele theaterschmink van het merk Kryolan kopen. Kryolan begon meer dan 60 jaar geleden in Duitsland en is nu een groot begrip in de professionele grimeer wereld! De producten zijn erg gebruiksvriendelijk, hebben een goede kleurintensiteit en zijn dierproefvrij! Kom hiervoor langs in onze winkel of bezoek onze webshop.

Grimeercursus

Leer zelf de fijne kneepjes van het grimeren

Al meer dan 35 jaar verzorgen Ben van Lingen en Jeroen Peels voor vele Brabantse theatergezelschappen de grime. Ze hebben een enorme waslijst van producties op hun naam staan, variërend van intieme uitvoeringen tot mega-producties waaraan tientallen spelers meedoen.

Doe mee: basiscursus theatergrime

Een keer per jaar verzorgen Ben en Jeroen een basiscursus theatergrime; een must voor iedereen die wil kennismaken met het grimeren en er zelf serieus mee aan de slag wil. De data, inhoud en de kosten van de grimeercursus kunt u vinden op Peels Webshop.