Het team

Mogen we het leukste professionele kappers team van Eindhoven even aan u voorstellen:

Nesrin

Je zou het niet zeggen, maar Nesrin begon al in 1993 bij Peels Haarmode als leerling. Inmiddels is ze al jaren een vertrouwd gezicht voor haar vele vaste klanten, en heeft ze de leiding in de kapsalon. Als allround topstyliste werkt ze met dames, heren en kinderen. Haar specialiteit is het kleuren föhnen en opsteken van lang haar

Aanwezig: dinsdag t/m zaterdag.

 

Sanna

Sanna werkt als jongste hairstylist in onze kapsalon. "Knippen vind ik het allerleukste wat er is". Ze is razend enthousiast over de nieuwe uitstraling van de kapsalon, "Het is zoveel lichter en frisser geworden, helemaal van deze tijd".

Aanwezig: Dinsdag t/m Zaterdag

Petra Peels

Petra begon in 1983 als kapster in de zaak van haar vader. “Als klein meisje bracht ik de klanten koffie”, herinnert Petra zich. Ze is gespecialiseerd in het modelleren van pruiken, en geeft ze workshops voor de stichting “Look Good Feel Better”, voor vrouwen die als gevolg van een chemokuur hun haar hebben verloren.

Aanwezig: dinsdag woensdag vrijdag en zaterdag

Jeroen Peels

Hoe lang ik als haarwerkspecialist werkzaam ben? Ik ben opgegroeid in de zaak: op m’n twaalfde fabriceerde ik al sinterklaasbaarden”, zegt Jeroen. Hij is de derde generatie die, sinds de opening in 1921, het ambacht uitoefent. Want pruiken maken is echt een vak. “Een specialisme."
Niet voor niks is Jeroen nauw betrokken geweest bij de oprichting van de brancheorganisatie Anko Haarwerkspecialist. Zijn andere passie is grimeren.

Aanwezig: dinsdag t/m zaterdag

Neanke

Neanke is een ervaren topstyliste en werkt sinds 2002 bij Peels Haarmode. Behalve voor knippen en stijlen van dames, heren en kinderen, kun je bij haar terecht voor extensions. Neanke: “Het geheim van mooie extensions is dat ze eigenlijk onzichtbaar zijn. Met andere woorden: hairextensions als natuurlijk verlengstuk van jezelf.”

Aanwezig: dinsdag t/m zaterdag.

Anne

Als Anne niet in de zaak staat, dan is ze zeker te vinden op een workshop of show. Deze haarstyliste is namelijk altijd op zoek naar nieuwe ideeën. In 2009 begon ze bij Peels Haarmode en sindsdien is ze veelgevraagd door iedereen ‘die eens iets anders wil’. Anne is gek van knippen, maar zet net zo graag haar handen in het haar. Vandaar de tip van Anne: “Verwen jezelf eens met een ontspannende hoofdmassage.”

Aanwezig: dinsdag t/m zaterdag

Kim

Kim is onze nieuwe aanwinst een geweldige allround kapster.

Aanwezig: dinsdag tot en met zaterdag