Ouderen-1920x650
oudere dame
Senioren Korting op knippen
ouderen-1920x960

65 + Op dinsdag en donderdag heren knippen van € 27,50 voor € 21,50

maak een afspraak

Senioren

Eén grote familie

(interview met Trees van den Boogaart)
Petra en Jeroen Peels waren nog kinderen toen Trees van den Boogaart al langs kwam in de kapsalon. "Ik kwam al bij de oude kapsalon aan de andere kant van de Strijpsestraat", vertelt ze. "Mijn schoonmoeder kwam altijd bij Peels omdat ze een haarstukje had. Toen ze op een gegeven moment niet meer zelf kon rijden van Valkenswaard naar Eindhoven, besloot ik om haar te brengen".

Hoewel Trees net zo goed bij haar in de buurt naar de kapper kon gaan, koos zij er toch voor om geknipt te worden bij Peelshaarmode.
"Ik denk dat ik hier al sinds 1979 kom en het beviel meteen. Het was en is gewoon gezellig. Het is één grote familie, ook de klanten. Ze kennen elkaar allemaal persoonlijk." Een bezoekje aan de kapsalon vindt Trees dan ook altijd leuk. "Het is heel relaxed. Je krijgt een kopje koffie, de kapsters maken een praatje... Je voelt dat de sfeer goed is. Dus zo lang ik kan rijden vanuit Valkenswaard, blijf ik hier nog heel graag komen".

Trees van den Boogaart

Prijslijst
Producten

Mediceuticals

Voordelige producten voor hoofdhuid- en haarproblemen
Mediceuticals ontwikkelt dermatologische haarproducten om het haar en hoofdhuid in een optimale conditie te brengen of te houden. Hierdoor zijn de Mediceuticals verzorgingsproducten geschikt bij dunner wordend haar en bij overmatig haaruitval.
De producten van Kevin Muprhy kunt u afhalen in de winkel of bestellen in onze webshop.

Densifique van Kérastase

Heeft u last van haarverlies en dunner wordend haar, dan raden wij de Densifique lijn van Kérastase aan. Verdichtende technologieën met hyaluronzuur en intracyclane®, creëren dikke, gehydrateerde lokken die het haar versterken en het beschermen tegen verdere stress.

Salon impressie
Balie2
wachtruimte
Herensalon-leeg
dames-salon-1920x650
washoek
balie1
Winkel
Winkel 1
Winkel 2
Behandelkamer pruiken & haarwerken
Behandelkamers pruiken