Reviews

Op vrijdag 25 januari mocht Vicki (die sinds haar vierde Alopecia Areata heeft) voor de tweede keer een Haarwerk van Stichting Haarwensen uitzoeken bij Peels Haarmode, steunpunt van Stichting Haarwensen.

Het bezoek aan Peels Haarmode was perfect verlopen! De vier haarwerken die Haarwensen had opgestuurd waren echt heel mooi. De meest donkere lange haren zijn het uiteindelijk geworden. Het was moeilijk om een keus te maken tussen de twee meest donkere, want Vicki vond het tintje lichter met de heel lange haren ook erg mooi, maar de donkerdere stond echt het allermooist bij haar.
Petra van Peels Haarmode had haar weer heel fijn geadviseerd en meteen ook de eigen haren van Vicki in laagjes geknipt zodat die heel natuurlijk tussen de haren van het haarwerk vallen. Omdat Vicki's haren afgelopen 1,5 jaar wat donkerder zijn geworden, matchen deze nu ook perfect met het nieuwe haarwerk. Echt prachtig! Vicki heeft het hele bezoek zitten glunderen.
Dank je wel Petra voor je fijne hulp en goede advies. Het is nieuwe kapsel staat Vicki zo goed!
Ook dit keer heeft Vicki weer zoveel lieve reacties en complimenten van haar vrienden, familie en klasgenoten gekregen. Geweldig, dit geeft een kind zoveel zelfvertrouwen!

"Ik had plots weer een bos haar"

Van vaste klant naar haarwerk klant

“De vader van Jeroen en Petra heeft mijn trouwkapsel nog gedaan!”, vertelt Coby Korteknie. “Dat is al 52 jaar geleden, kun je nagaan.” Zo lang komt de Eindhovense al bij Peels Haarmode. Voorheen gewoon om te laten wassen en knippen, maar tegenwoordig draagt ze een pruikje. Coby heeft Alopecia, waardoor haar haar uitvalt. Vroeger was het een plekje hier en een plekje daar, maar het werd steeds erger. Toen ik 65 werd dacht ik: en nu ga ik naar Peels toe, ik ga een pruik halen.”

In eerste instantie wilde Coby een haarstukje. “Ik dacht dat ik nog wel genoeg haar had, maar Petra adviseerde toch een pruik.

Voel me gelukkig als haarwerk klant

Ze zette er een bij me op en het was prima. Het was het model wat ik voorheen ook had, dus ik was eigenlijk meteen klaar.” Al snel was Coby aan haar pruik gewend.

“Ik had weer een bos haar en dat vond ik prachtig natuurlijk.
Coby blijft jaarlijks voor haar pruik terugkomen bij Peels Haarmode. “De service is geweldig, ik word hartstikke goed bediend”, vertelt ze.
“Bovendien hebben ze alle tijd voor je en ze denken met je mee. Dat vind ik ook belangrijk.”

Wat haar met je kan doen

Op het eerste gezicht lijkt het een doodnormale knipbeurt. Kapster Anne knipt de glanzende lokken van John ter Haar, blaast ze droog en brengt ze vervolgens weer in model. Wat je niet ziet – en bovendien ook niet voelt – , is dat het niet Johns eigen haar is wat Anne knipt, maar een haarstukje.

Eens in de zes weken komt John bij Peels Haarmode voor een nieuw haarstukje. John is kaal en voelde zich erg onzeker zonder haar. John: “Ik ging altijd achteraan staan zodat niemand mijn kale plekken zag. Nu hoeft dat niet meer, ik kan nu echt genieten!”

Voorheen had John een haarstukje van een andere producent, maar dat was heel slecht. “Het bleef niet zitten, er zat geen model in; ik was helemaal niet gerust. Het was zo erg dat ik – huilend – op het internet heb lopen zoeken naar iemand die mij wél kon helpen.” Hij kwam Peels Haarmode tegen en besloot eens langs te gaan.

Warm ontvangst
“Toen ik binnenkwam, werd ik helemaal gerustgesteld. Ik werd warm ontvangen, kreeg een kopje en er werd me precies verteld wat de mogelijkheden waren. Met speciale plakkers hebben ze mijn oude haarstukje vastgeplakt waardoor het wel goed bleef zitten. Ook hebben ze het helemaal opgekalefaterd en me uitgelegd hoe ik het thuis het beste kan onderhouden.”

*** “Ik heb me nog nooit zo zeker gevoeld” ***

Inmiddels draagt John haarstukjes van Peels Haarmode die met een speciale lijm op het hoofd worden geplakt. “Eerst zat mijn haarstukje vast met plakstrips, maar Jeroen kwam met het idee om het vast te lijmen. Sindsdien zie je helemaal niet meer dat het een haarstukje is! Ik vind het echt geweldig, ik heb me nog nooit zo zeker gevoeld. Raar is dat hè, wat haar met je kan doen…”

Kunnen vertrouwen op je haarwerk

Sigrid de Groot, sport coach en ijs coach volgens de methode van de Wim Hof Methode (Iceman), vertrouwd op de haarwerken van Peels haarwerken, onder het ijswater en erboven.

Ademhalingstechniek, koudetraining en mindset, een methode zo krachtig, die kan integreren in het dagelijks leven, zoals het dragen van een haarwerk een prettige aanvulling hoort te zijn.

Onbekommerd genieten van je haarwerk

Joke, voormalig mannequin, wil door weer en wind onbekommerd kunnen wandelen en rennen met haar hond Sep.

De blue-liner lacetape van Walker geeft Joke de zekerheid dat haar Haarwerk goed bevestigd blijft. Zo kan zij onbekommerd van haar pruik genieten.

Klanten reacties

Kwaliteit

Jeroen en Petra Peels vinden
een goede kwaliteit en tevreden klanten belangrijk!
Heeft u vragen of klachten neem dan contact met ons op.