U mening telt!

Peels Haarmode luistert graag naar uw mening. Zo kunnen wij ons verbeteren. In circa 30 seconden kunt u ons beoordelen. Wij werken samen met Klantenvertellen.nl om uw mening in kaart te brengen.

Klik hier om ons te beoordelen >>

________________________________________________________

​​

 

Op vrijdag 25 januari mocht Vicki (die sinds haar vierde Alopecia Areata heeft) voor de tweede keer een Haarwerk van Stichting Haarwensen uitzoeken bij Peels Haarmode, steunpunt van Stichting Haarwensen.

Het bezoek aan Peels Haarmode was perfect verlopen! De vier haarwerken die Haarwensen had opgestuurd waren echt heel mooi. De meest donkere lange haren zijn het uiteindelijk geworden. Het was moeilijk om een keus te maken tussen de twee meest donkere, want Vicki vond het tintje lichter met de heel lange haren ook erg mooi, maar de donkerdere stond echt het allermooist bij haar.
Petra van Peels Haarmode had haar weer heel fijn geadviseerd en meteen ook de eigen haren van Vicki in laagjes geknipt zodat die heel natuurlijk tussen de haren van het haarwerk vallen. Omdat Vicki's haren afgelopen 1,5 jaar wat donkerder zijn geworden, matchen deze nu ook perfect met het nieuwe haarwerk. Echt prachtig! Vicki heeft het hele bezoek zitten glunderen.
Dank je wel Petra voor je fijne hulp en goede advies. Het is nieuwe kapsel staat Vicki zo goed!
Ook dit keer heeft Vicki weer zoveel lieve reacties en complimenten van haar vrienden, familie en klasgenoten gekregen. Geweldig, dit geeft een kind zoveel zelfvertrouwen!

_________________________________________________________

 

Geachte heer Peels,

In juli heeft u mijn vrouw vergezeld door onze dochter en mij geadviseerd bij de aanschaf van een haarwerk voor mijn vrouw i.v.m. chemo-kuren. In augustus is dit haarwerk in gebruik genomen. Gaarne wil ik u en uw medewerkers bedanken voor de deskundige, tactvolle en prettige wijze, waarmee u ons van dienst geweest bent. Mijn vrouw heeft, ondanks haar ziekte, het haarwerk niet als een last ervaren en ze heeft vele positieve reacties te horen gekregen van de vele mensen, die niet zagen dat ze een haarwerk droeg. Speciaal wil ik uw zus bedanken, die het haarwerk tactvol en zeer deskundig geplaatst heeft.
Hartelijk dank aan uw allen.

Met vriendelijke groeten

J H
________________________________________________________

Collega’s met vakkennis: Frans Koopal

Peels Haarmode is gevestigd in Eindhoven. Woont u aan de andere kant van Nederland en bent u op zoek naar een professioneel advies en een grote collectie haarwerken of hoofddoekjes? Dan bent u bij onze collega’s van Frans Koopal in Groningen aan het juiste adres. In een gastvrije en ongedwongen sfeer kunt u de diverse haarwerken zelf passen. Uw vragen over modellen, kleuren en de verzorging van haarwerken worden vakkundig beantwoord. Ook kunnen ze u bij Frans Koopal alles vertellen over de vergoeding door uw zorgverzekeraar en u begeleiden bij de aanvraag.
________________________________________________________

Het begon op mijn 18e: ik vond ineens veel haren in het doucheputje en ontdekte lichte plekken op mijn hoofdhuid. Ik weet het aan de drukke privéomstandigheden waarin ik verkeerde en ging ervan uit dat het tijdelijk zou zijn. Dat was helaas niet het geval; het werd alleen maar erger. Ik bezocht de huisarts die me doorverwees naar de dermatoloog. Die vertelde me dat er geen aanwijzingen waren dat ik iets ernstigs onder de leden had en dat ik waarschijnlijk leed aan alopecia androgenetica; mannelijke kaalheid. Daar kon ik het mee doen.

Lees het volledige verhaal
_______________________________________________________

Hallo Jeroen

Zomaar een kaartje om je te bedanken voor de mooie pruik.
Iedereen die ik tegenkom vind hem prachtig; ook mijn kapper was vol lof.
Ik ben er heel erg blij mee, dat wilde ik je laten weten!

Groetjes S H
________________________________________________________

Beste Jeroen,

Voor de hulp bij het zoeken van een haarprothese willen we jou hierbij nogmaals bedanken. Het is mentaal een flinke belasting als voorliggende chemokuren je welhaast dwingen tot de aanschaf van zo’n prothese. De voortijdige verwijdering van de eigen haren is daarbij ook nog eens een ingrijpend gebeuren. We waren bijzonder getroffen door jouw optreden –gelardeerd met ernst en luim- bij aankoop en levering van de prothese. De rustige omgeving, jouw uitgebreide vakkundige voorlichting en vooral tactvolle benadering van Corrie met gezondheidsproblemen hebben de bezoeken aan Peels vergemakkelijkt. Veel dank daarvoor! Een extra pluim voor vakmanschap verdien je nog vanwege het feit dat de eerste prothese die je adviseerde ook de uiteindelijke keuze is geworden. Veel complimenten worden door vrienden en bekenden uitgedeeld voor dat fraaie hoofddeksel. Ook in het gebruik alleen positieve ervaringen. Het lijkt een goede aankoop te zijn geweest.
Met vriendelijke groeten,

Corrie en Gerrit
________________________________________________________

 

In de media:

Artikel Eindhovens Dagblad

 

Petra en Jeroen Peels
Peels Haarmode

Kapsalon Eindhoven