Investeer in uzelf met een haaraanvulling

Uw haargrens kruipt langzaam op en u voelt zich daar niet prettig bij. Dan kan een haaraanvulling of toupet u zichtbaar helpen uw vertrouwen terug te winnen. Uit ervaring weten wij hoe prettig het is om daarover deskundig geadviseerd te worden. Dat kan bij Peels Haarmode in alle rust en privacy, op een plek waar u niet gestoord en gehoord wordt door anderen.

Laat u uitgebreid informeren over de mogelijkheden van een permanent bevestigde haaraanvulling. Wij zorgen ervoor dat de haaraanvulling onzichtbaar wordt aangebracht en dag en nacht onder alle omstandigheden op haar plaats blijft zitten.

Naast maatwerk en de eigen collectie haarwerken leveren wij ook een grote collectie pruiken van alle bekende merken zoals Elite Hair en Ellen Wille direct uit voorraad.

heren haaraanvullingheren haaraanvullingheren haaraanvullingheren haaraanvullingmannen haaraanvullinghaaraanvulling manhaaraanvulling man

Referenties

Gaarne wil ik u en uw medewerkers bedanken voor de deskundige, tactvolle en prettige wijze, waarmee u ons van dienst geweest bent..

Lees verder

Kapsalon Eindhoven