Dames pruiken

Zoekt u een pruik van echt haar?

Heeft u problemen met uw haar? Lijdt u aan haarverlies door chemotherapie? Een pruik van echt haar kan een oplossing zijn bij haarverlies. Een pruik van echt haar voelt als uw eigen haar.

Peels Haarmode is niet zomaar een pruikenmaker. Al drie generaties lang, sinds 1921, wordt in ons familiebedrijf het pruikenmakersvak van vader op zoon doorgegeven. Met veel vakmanschap en liefde voor dit eeuwenoude ambacht gebruiken we de nieuwste technieken voor het vervaardigen van een representatief, modieus en natuurlijk haarwerk.

 

Pruiken van echt haar

Denkt u ook over een nieuw en modern, of juist klassiek kapsel? Of zoekt u een handgeknoopte pruik of een haarstukje? Maak dan gewoon eens een afspraak. In de uitgebreide collectie haarwerken van Peels Haarmode vindt u precies wat bij uw persoonlijkheid past. Naast maatwerk en de eigen collectie haarwerken leveren wij ook een grote collectie pruiken van alle bekende merken direct uit voorraad. Mocht er een bepaalde kleur onverhoopt niet in huis zijn, dan wordt die besteld en binnen enkele dagen geleverd. Onze medewerkers zijn getraind in de nieuwste coupes. Ze knippen elk standaard haarwerk precies naar wens.

Heren pruiken

Kapsalon Eindhoven