Over ons

Familiebedrijf

Al drie generaties lang, sinds 1921, staat ons familiebedrijf in het hart van stadsdeel Strijp. Opgericht door Albert en Miet Peels op 6 augustus 1921  is het vak van vader op zoon doorgegeven. Met veel vakmanschap en liefde voor dit eeuwenoude ambacht gebruiken we de nieuwste technieken en Producten voor het vervaardigen van een representatief, modieuze kapsels. maar ook onderhoud en de reparatie van haarwerken, en het vervaardigen van een pruik op maat, vinden plaats in ons eigen atelier.
Onze kennis van haarwerk in combinatie met een eigentijdse kapsalon zorgen voor een unieke combinatie

Energieneutraal

Dat ons bedrijf al 100 jaar bestaat wil niet zeggen dat wij ouderwets zijn. In 2018 hebben wij ons pand uitgebreid verbouwd. Diverse oude aanbouwsels zijn vervangen door nieuwbouw met lichtkoepels en een lichtstraat in het dak waardoor elke werkruimte daglicht heeft wat prettiger werkt.

Ook zijn er allerlei duurzame voorzieningen aangebracht. Daken, muren en vloeren zijn optimaal geïsoleerd, we hebben driedubbel glas, ledverlichting, zonnepanelen op het dak en een aardwarmtepomp die ’s zomers voor koeling zorgt en ’s winters voor warmte. Hierdoor is Peels Haarmode de eerste energieneutrale kapsalon van Nederland.   Lees meer......

Het team

Mogen we het leukste professionele kappersteam van Eindhoven even aan u voorstellen?

100 jaar Peelshaarmode

In 2021 bestaan wij 100 jaar. Speciaal hiervoor hebben wij een boek uitgebracht met hierin onze familie geschiedenis.