lang-blond-1920x650
Winkel-1920x650
Krullen
kort_blond-1920x650
kort_blond-1920x650
Make-up

Grimeren met maximaal effect voor toneel en theater.

Bruidsmake-up

Jouw persoonlijke bruidsmake-up

Als er één dag is waarop je make-up helemaal perfect moeten zijn, dan is het wel je trouwdag.
Het beauty-team van Peels Haarmode Eindhoven zorgt er daarom voor dat bruid én bruidegom elkaar op hun allermooist het ja-woord kunnen geven.

Theater make-up

Grimeren met maximaal effect voor toneel en theater

Een van de specialiteiten van Peels Haarmode is het grimeren voor toneel en theater. De uitgebreide kennis van haarwerk en drie generaties aan ervaring op het gebied van theatergrime worden ingezet om je het juiste advies te geven. Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op.

Producten

Kryolan

Kryolan begon meer dan 60 jaar geleden in Duitsland en is nu een groot begrip in de professionele grimeer wereld!

Ook wij werken graag met Kryolan. De producten zijn erg gebruiksvriendelijk, hebben een goede kleurintensiteit en zijn dierproefvrij!

Kom gerust naar onze winkel voor advies over Kryolan producten of bestel Kryolan online op onze webshop. Wij hebben een groot assortiment theater schmink op voorraad.

Dermacolor

De Dermacolor lijn is speciaal ontwikkeld om huidproblemen (zoals pigmentvlekken, littekens, psoriasis, blauwe plekken, etc.) te verbergen. Maar denk ook aan het maskeren van bijvoorbeeld een tatoeage.

De producten van Dermacolor zijn waterproof en bovendien geschikt voor de gevoelige huid. Voor iedere huidskleur kunt u Dermacolor gebruiken.

Kom gerust een keer naar onze winkel voor advies of bestel Dermacolor op onze webshop.