dames-salon-1920x650
vader en zoon
Kinderen knippen

Met het hele gezin naar de Strijpsestraat

Al van kinds af aan is Berry Dellevoet vaste klant bij Peels Haarmode. “Ik meen dat ik een jaar of drie was”, vertelt hij terwijl hij geknipt wordt door kapster Neanke. “Mijn vader ging hier ook altijd heen, dus hij nam me mee. Ik weet nog dat ze vroeger zo’n kinderzitje hadden, een vliegtuigje. Daar mocht ik toen in.” En nu gaat Berry zelf iedere drie weken langs bij Peels Haarmode.

Inmiddels heeft hij ook zijn vrouw en zoontje ‘overgehaald’ en gaan ze met het hele gezin naar de Strijpsestraat. “De sfeer is altijd goed hier. Ik krijg echt een huiskamergevoel als ik hier ben en dan is het goed hè. Dat is ook de reden dat ik hier blijf komen.”

Het zoontje van Berry zit naast hem in de kappersstoel en kijkt hoe zijn vader geknipt wordt. “Papa is model! Ga je papa mooi maken?”, vraagt hij nieuwsgierig aan Neanke. Neanke knipt de familie al sinds ze zelfstandig knipt. “Ze knipt me vanaf mijn zestiende denk ik”, vertelt Berry. “Ik hoef nooit te zeggen wat ik wil, ik hoef geen moeilijke keuzes te maken. Ik weet gewoon dat het altijd goed zit als ik langs ben geweest. Neanke is een super kapster en ja… Peels Haarmode is gewoon een super zaak!”

Kinderen t/m 12 jaar knippen voor €19,50

maak een afspraak

Stichting Haarwensen is afhankelijk van mensen die hun afgeknipte haar doneren. Wilt u uw haar doneren of heeft u nog een staart in de kast liggen?
Kijk op onze pagina haar doneren...