Haardonatie

Steunpunt Stichting Haarwensen

Veel kinderen die als gevolg van een behandeling of een andere oorzaak kaal zijn of worden, zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik.

Peels Haarmode is al vanaf het begin steunpunt voor Stichting HaarwensenĀ  en zorgen wij voor het aanmeten en onderhouden van haarwerken voor deze kinderen. Een mooi haarwerk kan ervoor zorgen dat een kind het zelfvertrouwen terugkrijgt en zich niet anders voelt dan zijn of haar leeftijdsgenootjes.

Goede haarwerken zijn vaak onbetaalbaar en er wordt slechts een klein gedeelte door de verzekering vergoed.
Stichting Haarwensen bied deze kinderen de keuze uit een grote collectie haarwerken van hoge kwaliteit, zonder dat daaraan voor hen kosten verbonden zijn. Door donaties van haar en financiƫle giften kunnen zij de haarwerken kosteloos aanbieden. Zonder deze donaties kunnen wij deze kinderen niet verblijden met een prachtig haarwerk.

Uw haar doneren?

Stichting Haarwensen is afhankelijk van mensen die hun afgeknipte haar doneren.
Wilt u uw haar doneren of heeft u nog een staart in de kast liggen?
Maak een afspraak en kijk naar het filmpje wat er met jouw haar gaat gebeuren.

Eisen haar donatie:

  • alle natuurlijke haarkleuren zijn welkom, geen gekleurd/geverfd haar.
  • het haar moet minimaal lengte 30 cm lang zijn in een vlecht gemeten.

Doneer je haar

En word gratis geknipt