Eco & Diervriendelijk

Wij kiezen voor milieu en diervriendelijke haarverzorgingsproducten.

Als eerste energie neutrale kapsalon van Nederland doen wij ons uiterste best om een positieve bijdrage te leveren aan natuur en milieu.
Daarom kiezen wij voor de producten van Kérastase van L'Oréal. Met het L'Oréal for the Future programma zetten ze zich in voor een duurzame toekomst.

*Alle producten van Kérastase hebben wij in ruime mate op voorraad in onze winkel, of bestel in onze webshop.

Afval recyclen

De shampoo en conditioner flacons van Kérastase zijn gemaakt van 100% gerecycled PCR kunststoffen. En de L’Oréal Professionnel aluminium tubes voor kleuringen worden gemaakt van 100% gerecycled aluminium.

En de producten zijn 100% vrij van microplastics.

Water besparen

Het zwitserse bedrijf Gjosa heeft in samenwerking met L’Oréal een nieuwe douchekop ontwikkeld waarmee  65% minder water wordt verbruikt in de salon. Wij zullen als een van de eerste salons in Nederland het systeem testen en daarmee bijdragen een minder water verspilling.

Verpakking van gerecycled kunststof

Samen met L’Oréal willen wij ervoor zorgen dat 100% van ons afval gerecycled wordt. Het team bij L’Oréal is bezig met de ontwikkeling van een 100% traceerbare recycle keten die wij in onze salon kunnen toepassen.

100% proefdier vrij

De producten van L’Oréal zijn 100% dierproef vrij.

Bovendien zorgen ze voor 100% transparantie over de inhoud van onze producten. Via deze link is informatie over alle ingrediënten terug te vinden.

Salon impressie
Balie2
wachtruimte
Herensalon-leeg
dames-salon-1920x650
washoek
balie1
Winkel
Winkel 1
Winkel 2
Behandelkamer pruiken & haarwerken
Behandelkamers pruiken