slider-website-bruid1920x650
bruid-blond-bloemen
bruid-en-anne1920x650
KM-bruid1920x650
Bruiloft

De dag van je leven...

Als er één dag is waarop je haar en make-up helemaal perfect moeten zijn, dan is het wel je trouwdag. Het beauty-team van Peels Haarmode Eindhoven zorgt er daarom voor dat bruid én bruidegom elkaar op hun allermooist het ja-woord kunnen geven.

De mooiste dag nóg mooier!
Voor zo’n bijzondere gelegenheid willen we graag ruim de tijd nemen. In overleg met jou bepalen we je persoonlijke wensen, adviseren en experimenteren we met proefkapsels en make-up en bereiden we je op de trouwdag zelf voor op het ultieme moment.
Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Half opgestoken, een low bun, ingevlochten of toch prachtige filmster krullen?
Wij zorgen voor een kapsel waar hij alleen maar ja tegen kan zeggen!

Bruidsarrangementen

Proefkapsel

Ga je dit jaar trouwen? Dan heb je vast al allerlei wensen en ideeën over je bruidskapsel, maar wat past er nu het beste bij jou en jouw type haar? Maak een afspraak voor een proefkapsel en laat je adviseren door de professionals van Peels.

Wij zijn helemaal up-to-date als het gaat om de nieuwste trends voor bruidskapsels. Wees vrij om een 'moodbord' samen te stellen en neem het mee naar de afspraak met je kapster.

 

Op de dag zelf

Op de afgesproken tijd kunt u naar de salon komen en begin je in alle rust aan je bijzondere dag. Wij zorgen ervoor dat de koffie klaar staat en alles tot in de puntjes geregeld is en jij alleen maar hoeft te genieten. Kom je samen met je moeder of beste vriendin, we hebben een Bridal Room waarin je in alle rust samen je dag kan beginnen. Indien gewenst kunnen wij ook op locatie komen.

Bruidsmake-up

Subtiel en natuurlijk. Of juist extreem en expressief. De professionele visagisten van Peels Haarmode weten voor elke gelegenheid de juiste accenten te leggen. De basis van ons advies is luisteren naar je wensen. Die wensen vertalen we naar je huid, waarbij contouren en kleuren perfect op elkaar aansluiten. Pure schoonheid.

Wij gebruiken alleen de professionele make-up van Kryolan en Dermacolor. Ook verkrijgbaar in onze winkel en webshop.

Benieuwd hoe we van jouw bruidskapsel iets bijzonders maken?

Bel voor een vrijblijvend advies gesprek...

Haaraanvulling voor één dag

Heb je zelf niet voldoende haar om een mooi opgestoken kapsel te maken? Bij ons kunt u terecht voor een haartoevoeging voor één dag.